Går du med et ønske om forandring?

​Iver Poulsen

TERAPEUT & SUPERVISOR

At skabe frihed hos det enkelte menneske til at
leve i overensstemmelse med egne værdier

TELEFON: 61 66 46 89

Anbefalinger

 

21. april 2019

Anbefaling til Iver:

Kom første gang hos Iver for nogle år siden, sammen med min partner. Vi havde nogle rigtig gode samtaler, omkring forhold, børn og respekten for hinanden. Kom senere tilbage, hvor jeg søgte noget individuelt terapi.

Iver er fantastisk lyttende, forstående men også rigtig god til at vende tingene. Så man ser situationerne fra en anden vinkel. Jeg sætter stor pris på Iver Poulsen. Og kan kun anbefale ham til både parterapi, og individuel terapi. Er samtidig rigtig godt tilfreds med både faciliteter, og åbningstider.

VH Mads Hansen

 

29. januar 2019

“Jeg har oplevet Iver både i solo- og parsessioner, og har været yderst tilfreds med begge forløb.

Iver er et meget rart og forstående menneske, som virkeligt formår at lytte og stille de rigtige spørgsmål.

Min kone og jeg havde det svært, og Iver hjalp os til at løse vores problemer bedst muligt.

Løsningen i vores tilfælde har været en skilsmisse, og selv efter skilsmissen hjælper Iver os til at sikre et godt samarbejde omkring vores børn.

Både jeg selv og min ekskone, kan kraftigt anbefale Iver. Til både enkelt- og parterapi.”

Hannah & Samuel

 

18. oktober 2018

“Vores forløb hos Iver har været præget af en meget professionel tilgang. Iver har en fantastisk evne til at kigge på det hele menneske og er meget rummelig og anerkendende i sin tilgang.

Han er enormt god til at facilitere et udbytterigt forløb – også for de af os der kan forholde sig mere skeptisk. Iver har på mange måder været med til at redde vores ægteskab og vi er et markant bedre sted nu, end da vi kontaktede Iver.

Iver får de bedste anbefalinger med fra os”

Vh. Jette og Rene

 

24. september 20128

“Jeg er kommet hos Iver både alene og samme med min mand da vores forhold var ved at gå i stykker. Det har givet stof til eftertanke og vi er som par blevet meget bedre til at snakke om tingene med god hjælp fra Iver.  Han kan kun anbefales og der er altid en god atmosfære når man kommer der”
HSN

 

13. marts 2018:

“Vores forhold sang på sidste vers, da vi valgte at tage kontakt til Iver. Vores kommunikation og tiltro til hinanden som partnere var helt i bund. Ivers kompetencer til at skabe rum til at se tingene fra et andet perspektiv, og til at præsentere andre handlemønstre gjorde alt forskel for os. Efter et halvt år med et månedligt besøg hos Iver har vi igen fundet hinanden og vores forhold er stærkere og bedre end nogensinde før. Vi giver Iver de allerbedste anbefalinger.”

SH & MA

 

21. februar 2018:

 “Jeg har brugt Iver som terapeut i en længere periode. Iver har rigtige  gode kompetencer som gør, at han kan få en til, at se situationen fra et andet perspektiv, og giver nogle gode arbejdsredskaber.”                                                                                                                                                                       

CV

 

22. januar 2018:

Vi kom i terapi hos Iver, fordi vores ægteskab var i opløsning. Vi havde været igennem et frygteligt anstrengende år med skænderier og uenigheder, hvor vi til sidst ikke talte med hinanden, – og var ved at flytte hver til sit.Som en sidste chance, tog vi kontakt til Iver. Der var rigtig meget at arbejde med, og Iver hjalp med at få “skilt tingene ad”. Vi nåede sammen ind til to væsentlige overskrifter, som mange af problemerne udsprang af, nemlig : ansvar og respekt. Både overfor for hinanden, – men ikke mindst for sig selv. Efter et halvt års hårdt arbejde, er vi nu tilbage på rette spor. Vi har det igen dejligt sammen, og er meget tilfredse med, at valget af terapeut fald på Iver.”                                                                                                                                                                             

De aller bedste anbefalinger fra Britta og Jens, Hinnerup

 12. april 2017:

“Som supplement til de mange timers supervision under uddannelsen til autoriseret psykolog, så jeg det som en yderst værdifuld del at få lov til at opleve 25 timer i egenterapi. Ikke alene gav det mig en dybere indsigt i mine personlige udviklingsområder, men også en uundværlig indsigt i og fornemmelse for klient-perspektivet i et klinisk samtaleforløb. Iver Poulsen varetog den terapeutiske egenterapi med nænsomhed og stor kompetence og han sendte mig, allerede inden forløbet, den fornødne dokumentation på hans uddannelse og mangeårige erfaring som terapeut. Psykolognævnet godkendte og medregnede de 25 timers egenterapi i min ansøgning om autorisation i december 2016 og jeg vil bestemt anbefale psykologer på vej mod autorisation et egenterapi-forløb hos Iver.”                                                                                                                                                                                                            

De bedste hilsner Anja Westhoff, Cand. Psych. Aut.