Går du med et ønske om forandring?

​Iver Poulsen

TERAPEUT & SUPERVISOR

At skabe frihed hos det enkelte menneske til at
leve i overensstemmelse med egne værdier

TELEFON: 61 66 46 89

Anbefalinger

28 september 2022.
Vi henvendte os til Iver da vores ægteskab ikke fungerede, vi havde skænderier og uenigheder hele tiden.
Iver hjalp os med at få styr på vore følelser i ægteskabet, og at tale sammen i god ro og orden, så vi har genfundet respekten og tilliden til hinanden.
Med stor faglig fik Iver sat skik på de mønstre vi altid faldt havnede i.
For os fremstår Iver som en rolig velovervejet person, med hjertet på rette sted.
Vi kan varmt anbefale Iver.
Tusind tak for din hjælp.
Hilsen Ingelis og Jørn

7. juli 2022

Hej Iver.
Vil endnu engang sige tak for mine samtaler med dig.
De har virkelig givet mig meget til livet fremad og stof til efter tænke. Min rygsæk føles 10 kg letter
Mvh Peter

27. april 2022

Iver spottede lynhurtig hvad årsagerne til vores par forholds problemer handlede om. Han er et empatisk og behagelig menneske.
De bedste anbefalinger herfra.
A & N

16. januar 2022

Vores forhold var præget af de samme konflikter og mønstre der dukkede op igen og igen, og vi var begge for følelsesmæssigt investerede til rigtig at høre hinandens synspunkter.
Spørgsmålet  “udvikling eller afvikling?” kom tættere på, og vi kontaktede Iver for at vide at vi havde prøvet alt inden vi evt kastede håndklædet i ringen.
Det var helt afgjort den bedste beslutning. Iver lyttede og skabte rum til at få sagt de svære ting,  og så “oversatte” han det til noget den anden kunne forstå, og tage ind.
Vi har et bedre,  stærkere forhold i dag og vi er blevet meget bedre til at tale sammen og lytte til hinanden.
Vi har stadig konflikter ind imellem ligesom alle andre,  men vi er blevet meget bedre til at se at det handler om situationen,  ikke personen.
Vi udvikler os fortsat sammen og er blevet meget bedre til at tale sammen, men skulle vi lande i en konflikt vi ikke selv kan løse vil vi ikke tøve med at kontakte Iver igen.
De varmeste anbefalinger herfra.
——–
Mvh, og TAK! ❤
Zara og Claus.

 

 13. december 2021

”Vores familie på 4 har haft den positive oplevelse, at mødes med Iver til terapeutisk samtale/vejledning  – på et tidspunkt i vores liv, hvor vi alle havde brug for at se fremad og slippe af med gamle mønstre. Efter hårde år med sygdom, dødsfald, sorg og stress – har Iver med en yderst professionel tilgang og et behageligt væsen, gjort os trygge fra start. Alle blev hørt og forstået – og ikke dømt for svigt og utilstrækkelighed. Det havde vi virkelig brug for som familie.. Endvidere modtog min mand og jeg efterfølgende selv parterapi – hvor Iver igen var fantastisk at tale med.

Vi kan varmt anbefale Iver til andre – det er sundt at blive ”rusket op i” både som familie og som ægtepar. Vi vil helt sikkert opsøge Iver igen, hvis behovet opstår..”

 Mvh. Anette & Lars

 

16. august 2021

“Min kone og jeg kom i starten hos Iver med problemer i parforholdet. Iver er meget omhyggelig og topprofessionel. Han er meget ærekær om sit arbejde, hvilket giver en følelse af ro og afslapning under forløbet.
Vi fik den hjælp vi behøvede og er dybt taknemlige.

Derudover fik jeg selv et forløb med henblik til at kontrollere/undgå vredesudbrud, samt opbygge min selvtillid
Anbefaler Iver til hver en tid.

Mvh. J & K”

 

26. april 2021

“Iver har hjulpet os gennem hvad der har været det sværeste i vores forhold! Han har formået at skabe forståelse fra begge parter, I hvad vi troede skulle være slutningen på 8 års forhold. Han har gjort det muligt for os, gennem få sessioner at skabe en ro i os begge. Iver fordømmer aldrig, han taler ikke om skyld, men følelser. Han giver os ikke svar på vores spørgsmål, men støtter os gennem samtaler til selv at finde dem, og giver os værktøjer til vi kan gøre det samme, hjemme. Han har hjulpet os med at gøre det klart, at vi skal prioritere hinanden, og os selv. Tusind tak Iver, du får vores varmeste anbefalinger!”

Mette og Morten

 

15. april 2021

Vi giver Iver de varmeste anbefalinger. Igennem vores samtaler er vi blevet mødt af en varm og imødekommende mand, som har givet os brugbare redskaber til vores forhold. Professionel, fortrolig og tryg atmosfære. Vi kommer helt sikkert igen, hvis behovet opstår.

 

22. februar 2021

Vi begyndte i terapi hos Iver i august, da vores ægteskab var ved at gå i opløsning på af svigt fra den ene part, en kvinde fyldt med vrede/frustrationer og en meget konflikt sky mand. Fra første gang hos Iver følte vi os trykke, Iver har formået at få os til at se hinanden på en anden måde, fået mere forståelse for hvad der skaber vores konflikter, det har gjort kæmpe forskel, i måden i taler og behandler hinanden på. Det bedste af det hele er jeg er kommet af med mit pleaser gen og min mand er stille og roligt begyndt at åbne lidt mere op. Vi kan kun give Iver de bedste anbefalinger. Jeg er ikke i tvivl om, hvis jeg igen får brug for samtaler, bliver det hos Iver

Bent og Ingelise

 

7. februar 2021

Mine udfordringer for at sætte ord på de ting der fylder, griber Iver utrolig godt og skaber rum, rummelighed, ro og åbenhed uden jeg føler fordømmelse. Hans forståelse for min situation giver mig mod til, at komme i bund og tro på en fremtid, hvor jeg tør at drømme og stå fast for hvad jeg vil og hvem jeg er. Jeg er meget taknemmelig for, at have mødt Iver.

– Kathrine

 

17. november 2020

Har haft sessioner hos Iver, da jeg var i en dyb krise. Allerede for første gang følte jeg mig tryg. Iver har en ufattelig evne til at se, hvor man er i livet og ja til på en professionel måde at skubbe en kærligt videre. Det at få viden om “Jeg kan” uanset hvad der sker omkring mig. Iver gav mig redskaber og jeg fik mit fantastiske liv tilbage og få fokus på, hvad der er godt for mig.

Iver var mit faste holdepunkt i de gange jeg var der. Han støttede, lyttede og skubbede mig videre på min livsvej. En vis tomhed og klump i halsen da vi havde vores afsluttende samtale. Iver skal have den største og dybeste TAK for, hvor jeg er i dag. Det glemmer jeg aldrig. Kan på det varmeste anbefale Iver – Du vil blive styrket for resten af livet.

– Mette

 

6. januar 2020

“Efter nu et år med samtaler med Iver, er min partner og jeg yderst tilfreds med forløbet. Vi er blevet mødt med forståelse og empati for vores samlivs forhold, og kan kun varmt anbefale Iver til andre par som har brug for at få vendt og drejet tingene sådan at man får det bedste frem i hinanden igen”

Vh Palle og Annette

 

25. oktober 2019

Iver er for mig blevet en stærk personlig coach.

Igennem efterhånden mange samtaler, har Iver fået et indgående kendskab til mig og mine værdier.
Det er en stor styrke og tryghed for mig at ha’ mulighed for de personlige samtaler.
Iver formår at være direkte og udfordrende på en måde, der retter mit fokus ind på de forhold, jeg skal være opmærksom på og ærlig omkring.
De værktøjer og fokusområder jeg får med fra samtalerne har stor værdi for mig.
Vores relation hjælper mig til at være den bedste udgave af mig selv.

Ulrich

 

21. april 2019

Anbefaling til Iver:

Kom første gang hos Iver for nogle år siden, sammen med min partner. Vi havde nogle rigtig gode samtaler, omkring forhold, børn og respekten for hinanden. Kom senere tilbage, hvor jeg søgte noget individuelt terapi.

Iver er fantastisk lyttende, forstående men også rigtig god til at vende tingene. Så man ser situationerne fra en anden vinkel. Jeg sætter stor pris på Iver Poulsen. Og kan kun anbefale ham til både parterapi, og individuel terapi. Er samtidig rigtig godt tilfreds med både faciliteter, og åbningstider.

VH Mads Hansen

 

29. januar 2019

“Jeg har oplevet Iver både i solo- og parsessioner, og har været yderst tilfreds med begge forløb.

Iver er et meget rart og forstående menneske, som virkeligt formår at lytte og stille de rigtige spørgsmål.

Min kone og jeg havde det svært, og Iver hjalp os til at løse vores problemer bedst muligt.

Løsningen i vores tilfælde har været en skilsmisse, og selv efter skilsmissen hjælper Iver os til at sikre et godt samarbejde omkring vores børn.

Både jeg selv og min ekskone, kan kraftigt anbefale Iver. Til både enkelt- og parterapi.”

Hannah & Samuel

 

18. oktober 2018

“Vores forløb hos Iver har været præget af en meget professionel tilgang. Iver har en fantastisk evne til at kigge på det hele menneske og er meget rummelig og anerkendende i sin tilgang.

Han er enormt god til at facilitere et udbytterigt forløb – også for de af os der kan forholde sig mere skeptisk. Iver har på mange måder været med til at redde vores ægteskab og vi er et markant bedre sted nu, end da vi kontaktede Iver.

Iver får de bedste anbefalinger med fra os”

Vh. Jette og Rene

 

24. september 2018

“Jeg er kommet hos Iver både alene og samme med min mand da vores forhold var ved at gå i stykker. Det har givet stof til eftertanke og vi er som par blevet meget bedre til at snakke om tingene med god hjælp fra Iver. Han kan kun anbefales og der er altid en god atmosfære når man kommer der”
HSN

 

13. marts 2018:

“Vores forhold sang på sidste vers, da vi valgte at tage kontakt til Iver. Vores kommunikation og tiltro til hinanden som partnere var helt i bund. Ivers kompetencer til at skabe rum til at se tingene fra et andet perspektiv, og til at præsentere andre handlemønstre gjorde alt forskel for os. Efter et halvt år med et månedligt besøg hos Iver har vi igen fundet hinanden og vores forhold er stærkere og bedre end nogensinde før. Vi giver Iver de allerbedste anbefalinger.”

SH & MA

 

21. februar 2018:

“Jeg har brugt Iver som terapeut i en længere periode. Iver har rigtige gode kompetencer som gør, at han kan få en til, at se situationen fra et andet perspektiv, og giver nogle gode arbejdsredskaber.”

CV

 

22. januar 2018:

“Vi kom i terapi hos Iver, fordi vores ægteskab var i opløsning. Vi havde været igennem et frygteligt anstrengende år med skænderier og uenigheder, hvor vi til sidst ikke talte med hinanden, – og var ved at flytte hver til sit.Som en sidste chance, tog vi kontakt til Iver. Der var rigtig meget at arbejde med, og Iver hjalp med at få “skilt tingene ad”. Vi nåede sammen ind til to væsentlige overskrifter, som mange af problemerne udsprang af, nemlig : ansvar og respekt. Både overfor for hinanden, – men ikke mindst for sig selv. Efter et halvt års hårdt arbejde, er vi nu tilbage på rette spor. Vi har det igen dejligt sammen, og er meget tilfredse med, at valget af terapeut fald på Iver.”

De aller bedste anbefalinger fra Britta og Jens, Hinnerup

 

12. april 2017:

“Som supplement til de mange timers supervision under uddannelsen til autoriseret psykolog, så jeg det som en yderst værdifuld del at få lov til at opleve 25 timer i egenterapi. Ikke alene gav det mig en dybere indsigt i mine personlige udviklingsområder, men også en uundværlig indsigt i og fornemmelse for klient-perspektivet i et klinisk samtaleforløb. Iver Poulsen varetog den terapeutiske egenterapi med nænsomhed og stor kompetence og han sendte mig, allerede inden forløbet, den fornødne dokumentation på hans uddannelse og mangeårige erfaring som terapeut. Psykolognævnet godkendte og medregnede de 25 timers egenterapi i min ansøgning om autorisation i december 2016 og jeg vil bestemt anbefale psykologer på vej mod autorisation et egenterapi-forløb hos Iver.”

De bedste hilsner Anja Westhoff, Cand. Psych. Aut.